We zijn weer in oosterse sferen!The road ahead is empty!!

https://www.youtube.com/watch?v=IN9jsx-Iu1o


Medio januari 2016 was deze site van het  grote toneel verdwenen.

Wiens schuld dat was? Het blijft gissen, maar het is wel vreemd, dat onze provider net niet dat ene mutatieformulier kan overleggen, terwijl overige verslagen zelfs voor het (achter-)nageslacht blijven bewaard.

We hebben er diepgaand over nagedacht. Alles weer verslag voor verslag, fotootje voor fotootje opnieuw te plaatsen, daar zijn weken, zo niet een paar heel actieve maanden voor nodig. Dat geeft stof tot lang nadenken, zeker omdat het nu al de vierde keer is, dat de startpagina het levenslicht gaat zien. Het is echter wel zo, dat de site eigenlijk voor ons het fotoboek is van alles wat we onderweg hebben meegemaakt en ons overkomen is.


Vijf maanden later  (moeilijke keuze) :    "We gaan het herplaatsen!"

Wie "A" zegt, moet immers ook "B" zeggen. Op 12 juni 2016 werd dan ook de bekende layout weer (beperkt) samengesteld en zal alles stukje voor stukje toch weer aangevuld worden.

Er is begonnen met het plaatsen van het laatst gepubliceerde artikel, het verslag van 19 november 2014, dat een zeer beperkte indruk geeft van hoe deze heel mooie stad voor de aardbevingen in 2015 eruit zag. Maar vergeet ook niet te kijken naar de verslagen daarvoor, van Bahktapur dat een paar kilometers naar het oosten ligt en dat nog zwaarder getroffen bleek te zijn.


Voortgang van de herstelwerkzaamheden:


Vanaf vandaag is afgerond de herinrichting van:

2014


2013


NepalTibetChinaKazachstan IIKirgizië IIKazachstan IKirgizië I (B)Kirgizie I (A)OezbekistanTurkmenistanIran


 

 

                                                   "in oosterse sferen"

een bonte verzameling indrukken